Mimosoudní řešení spotřebitelských sporů - Zajícová, Jana; Kořánová, Helena, 1947-; Luňáčková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce analyzuje problematiku mimosoudního řešení spotřebitelských sporů v České republice, nastiňuje přístup spotřebitelských organizací a jejich projektů
Vedoucí práce: Helena Kořánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: alternativní řešení sporů; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; ochrana spotřebitele; bakalářské práce; alternative dispute resolution; consumer protection; bachelor's theses