Předsednictví EU a jeho význam pro členské země - Štěpánková, Petra; Steinmetzová, Dana; Joklová, Kateřina, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalářská práce charakterizuje institut předsednictví Radě Evropské unie. Popisuje hlavní funkce a úkoly, jejichž plnění se vyžaduje od předsednického státu. V druhé části je naznačen historický vývoj předsednictví a je provedena komparace vybraných předsednických států. Třetí část je zaměřena na budoucí předsednictví České republiky Evropské unii v roce 2009
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses