Finančná analýza Plzeňský Prazdroj, a.s. - Murcková, Stanislava (2007)
Finančná analýza skúma finančné zdravie podniku Plzeňský Prazdroj, a. s. v rokoch 2004-2006. Spája rozsiahle teoretické znalosti s praktickou aplikáciou, komlexne hodnotí majetkovú a finančnú situáciu podniku pôsobiaceho v tržne orientovanej ekonomike. Je tak základným nástrojom finančného manážera pri formulovaní optimálnej finančnej stratégie, pretože iba kvalitné finančné riadenie pomôže podniku uspieť