Komunikace mezi společníky - Skýpalová, Petra; Lukeš, Martin, 1976-; Lorencová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá problematikou komunikace mezi společníky firmy. V teoretické části definuje rysy komunikace, sociální vztahy a osobnost společníka. Poznatky aplikuje v analýze úrovně komunikace ve společnosti
Vedoucí práce: Martin Lukeš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: asertivita; motivace; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; assertiveness; motivation (psychology); bachelor's theses