Analýza webů měs a obcí v ČŘ - Cvrček, Jaroslav; Gála, Libor, 1965-; Hauptvogl, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce se zabývá přístupy k analýze webových stránek. Pojednává o přístupnosti stránek pro hendikepované uživatele, použitelnosti webů a hodnocení návštěvnosti. Shrnuje zákony vztahující se k internetovým prezentacím měst a obcí České republiky. Vytváří metodiku pro analýzu míry dostupnosti povinně zveřejňovaných informací o městě nebo obci. Provádí analýzu stránek vybraných měst z hlediska přístupnosti pro hendikepované uživatele a analýzu povinně zveřejňovaných informací
Vedoucí práce: Libor Gála
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses