Analýza rozpočtu Centra sociální a ošetřovatelské pomoci - Lukas, Martin (2007)
V bakalářské práci je zpracováno téma analýza konkrétního rozpočtu nevýdělečné organizace – Centra sociální a ošetřovatelské pomoci. Je zde popsán proces sestavování, schvalování a kontroly rozpočtu a způsob motivace pracovníků k plnění rozpočtu. Dále zhodnocení tohoto procesu, návrhy na zlepšení a případné alternativy ke stávajícímu řešení tohoto procesu