Analýza rozpočtu Centra sociální a ošetřovatelské pomoci - Lukas, Martin; Wagner, Jaroslav, 1977-; Stránský, Jakub, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
V bakalářské práci je zpracováno téma analýza konkrétního rozpočtu nevýdělečné organizace – Centra sociální a ošetřovatelské pomoci. Je zde popsán proces sestavování, schvalování a kontroly rozpočtu a způsob motivace pracovníků k plnění rozpočtu. Dále zhodnocení tohoto procesu, návrhy na zlepšení a případné alternativy ke stávajícímu řešení tohoto procesu
Vedoucí práce: Jaroslav Wagner
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses