Komparace ekologické politiky Evropské unie a USA (se zaměřením na problematiku globálního oteplování) Comparsion of environmental policy of European Union and USA (with concentration on problems of global warming) - Nowaková, Alena, 1984-; Jeníček, Vladimír, 1932-; Joklová, Kateřina, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se ve své první části věnuje obecně přístupům EU a USA ke své ekologické politice. Poté shrnuje problém globální změny klimatu a věnuje se rozdílným přístupům EU a USA k této konkrétní environmentální otázce. Závěr pak poskytuje srovnání obou přístupů
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses