Finanční řízení firmy Finanční řízení firmy - Cimický, Jan; Kislingerová, Eva, 1950-; Chýna, Vladislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Smyslem práce bylo vytvořit přehledný informační systém v prostředí MS Excel, který by vedení firmy ucelil přehled o různých segmentech finančního řízení
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: firmy; management; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; firms; management; master's theses