Možnosti zapojení současné mladé generace na důchodovém systému - Konůpková, Lenka (2007)
Ačkoliv média často mluví o potřebě změny současného penzijního systému, mladé lidi to příliš nezajímá. Tato práce na tyto problémy upozorňuje a nabízí možnost, jak problematiku řešit již dnes, ve formě penzijního připojištění. Představuje produkty a poskytovatele, kteří v této oblasti jsou na trhu k dispozici. Uvedena jsou hlavní kritéria, důležitá při výběru fondu. Na závěr hodnotí současnou situaci v České republice, která není optimální a navrhuje možná zlepšení