Možnosti zapojení současné mladé generace na důchodovém systému - Konůpková, Lenka; Kapinusová, Jana; Krebs, Vojtěch, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Ačkoliv média často mluví o potřebě změny současného penzijního systému, mladé lidi to příliš nezajímá. Tato práce na tyto problémy upozorňuje a nabízí možnost, jak problematiku řešit již dnes, ve formě penzijního připojištění. Představuje produkty a poskytovatele, kteří v této oblasti jsou na trhu k dispozici. Uvedena jsou hlavní kritéria, důležitá při výběru fondu. Na závěr hodnotí současnou situaci v České republice, která není optimální a navrhuje možná zlepšení
Vedoucí práce: Jana Kapinusová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: důchodové připojištění; národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; supplementary pension insurance; bachelor's theses