Ocenění nemovitostí - Pěkný, Ondřej; Heřman, Jan; Hezina, Miloslav, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce ve své první části vysvětluje základní pojmy a metody oceňování nemovitostí, jejich srovnání, výhody a nevýhody. Její součástí je i příklad na zvážení návratnosti investice do nemovitosti v centru Prahy a provozování ubytovacího zařízení. Jsou zde porovnány tři způsoby možného financování hypotéčního úvěru, včetně zvážení rizik u každého z nich. Ve druhé části, která je praktická, je oceněn rodinný dům včetně pozemku a příslušenství v Praze - Kunraticích
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses