Analýza vývoje trhu s notebooky v ČR od roku 2000, srovnání vývoje se sousedními trhy v Polsku a na Slovensku - Raška, Adam (2007)
Práce se zabývá vývojem trhu s notebooky v České republice v letech 2000 až 2006. Vývoj v jednotlivých letech je analyzován a popsán v kontextu událostí globálního i lokálního významu, které na něj měly vliv. Současně sleduje trhy okolních zemí s důrazem na Polsko a Slovensko a snaží se hledat příčinné souvislosti jejich vývojů v daném období