Analýza vývoje trhu s notebooky v ČR od roku 2000, srovnání vývoje se sousedními trhy v Polsku a na Slovensku - Raška, Adam; Doucek, Petr, 1960-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce se zabývá vývojem trhu s notebooky v České republice v letech 2000 až 2006. Vývoj v jednotlivých letech je analyzován a popsán v kontextu událostí globálního i lokálního významu, které na něj měly vliv. Současně sleduje trhy okolních zemí s důrazem na Polsko a Slovensko a snaží se hledat příčinné souvislosti jejich vývojů v daném období
Vedoucí práce: Petr Doucek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: analýza; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses