Ekonomické reformy v krajinách Perzského zálivu Priblíženie ekonomických reforiem vo vybraných krajinách Zálivu. - Sýkorová, Lívia; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Turečková, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práca sa zaoberá reformnými snahami Saudskej Arábie, Spojených arabských emirátov a Kuvajtu. Ich účelom je zníženie závislosti ekonomík na rope.Približuje tiež problematiku zásob ropy, ropných šokov, niektoré aspekty trhu s ropou alebo celosvetový ropný obchod
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: ekonomické reformy; ropa; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; economic reforms; petroleum; bachelor's theses