Exportní příležitosti českých firem v Iráku - Svobodová, Ivana; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
V práci jsem se zaměřila na vývozní možnosti českých firem do Iráku. Cílem bylo ukázat nejen potenciální oblasti exportu, ale také konkrétní formy vstupu na irácký trh a zohlednit i všechna rizika teritoria. Poukázat jsem chtěla i na různé formy vládní a jiné podpory českého vývozu. V závěru jsou zmíněna obchodní specifika a zvyklosti, na které se musí exportéři připravit. Práce měla být pro české firmy komplexním návodem na vývoz do Irácké republiky
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: obchodní jednání; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Irák; bakalářské práce; negotiation in business; Iraq; bachelor's theses