Současná švédská ekonomika - Straka, Jan; Steinmetzová, Dana; Borgstrom, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Tato bakalářská práce se pokouší o charakteristiku švédské ekonomiky, určení silných a slabých stránek současné ekonomiky. Na začátku práce je možné se dočíst o makroekonomických ukazatelích švédského hospodářství ve srovnání s EU. Následně je rozebírána struktura ekonomiky až po jednotlivé sektory. Na ty navazuje mezinárodní obchod, například směnné relace a obchodní bilance. Poslední kapitola analyzuje úspěchy a výzvy pro švédské hospodářství a je zakončena jeho předpokládaným vývojem
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: *ekonomika; mezinárodní obchod; průmysl; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Švédsko; bakalářské práce; international trade; industries; Sweden; bachelor's theses