Pakt stability a růstu: Stav plnění - Procházka, Lukáš (2007)
Práce se věnuje Paktu stability a růstu. Zabývá se důvody vzniku tohoto dokumentu, jeho pravidlům, povinnostem jednotlivých subjektů, na které má Pakt vliv a v neposlední řadě i změnám, ke kterým došlo v roce 2005. Věnuje se také porušování Paktu ze strany některých členských států a procedurám, které vedly k nápravě. Důležitou součástí je aktuální stav plnění pravidel SGP jednotlivými členskými státy. Obsahem bakalářské práce je i odhalení slabých míst Paktu stability a růstu