Pakt stability a růstu: Stav plnění - Procházka, Lukáš; Bič, Josef; Abrhám, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se věnuje Paktu stability a růstu. Zabývá se důvody vzniku tohoto dokumentu, jeho pravidlům, povinnostem jednotlivých subjektů, na které má Pakt vliv a v neposlední řadě i změnám, ke kterým došlo v roce 2005. Věnuje se také porušování Paktu ze strany některých členských států a procedurám, které vedly k nápravě. Důležitou součástí je aktuální stav plnění pravidel SGP jednotlivými členskými státy. Obsahem bakalářské práce je i odhalení slabých míst Paktu stability a růstu
Vedoucí práce: Josef Bič
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses