Krátkodobé úvěry v zahraničním obchodě (jejich druhy, rizika s nimi spojená a možnosti omezení rizik) - Brázdová, Jarmila; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Cupák, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabývá problematikou krátkodobých úvěrů používaných v zahraničním obchodě. Blíže specifikuje rizika spojená s těmito úvěry a možnosti jejich omezení volbou různých platebních podmínek, zajišťovacích a alternativních instrumentů (pojištění, faktoring)
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: pojištění; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; faktoring; bakalářské práce; insurance; factoring; bachelor's theses