Analýza náboru zaměstnanců z pohledu personální agentury - Šámalová, Anna (2007)
Identifikace a analýza průběhu výběrových řízení pomocí personálních agentur, srovnání rozdílů mezi výběrovým řízením, které si firma organizuje sama a mezi tím, které vloží do rukou personální agentuře