Analýza náboru zaměstnanců z pohledu personální agentury - Šámalová, Anna; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Identifikace a analýza průběhu výběrových řízení pomocí personálních agentur, srovnání rozdílů mezi výběrovým řízením, které si firma organizuje sama a mezi tím, které vloží do rukou personální agentuře
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: personální management; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; personnel management; bachelor's theses