Globální ekologický problém - Spojené státy americké - Nováková, Martina; Jeníček, Vladimír, 1932-; Joklová, Kateřina, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce rozebírá současné globální problémy a soustředí se na enviromentální problém. Popisuje současnou situaci v USA, rozebírá jednotlivé projekty na zlepšení a jejich úspěšnost, součástí této kapitoly jsou i informace o Kjótském protokolu a vztahu USA k němu. Dále popisuje situaci v oblasti ekologie za vlád jednotlivých prezidentů. Nakonec uvádí současnou enviromentální politiku USA a projekci emisí v této zemi v nejbližších letech
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: ekologie; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; ecology; bachelor's theses