Vývojové prostředí NetBeans - Pitka, Lukáš, 1984-; Buchalcevová, Alena, 1958-; Hauptvogl, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Tato bakalářská práce představuje základní aspekty vývojového prostředí NetBeans IDE. NetBeans IDE je prostředí pro programovací jazyk Java. Práce je napsána jako příručka pro uživatele začínající s NetBeans IDE, přičemž se předpokládá se určitá znalost programovacího jazyka Java. Hlavním přínosem práce je usnadnění a zefektivnění práce s NetBeans IDE. První kapitola práce je spíše teoretická, zabývá se obecně pojmem vývojové prostředí. V dalších částech jsou rozebírány aspekty NetBeans IDE, které jsou pro začínající uživatele s tímto prostředím základní a potřebné při každodenní práci
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: Java (programovací jazyk); informatika [obor bakal. práce]; NetBeans (software); bakalářské práce; Java (programming language); NetBeans (software); bachelor's theses