Hospodáska politika Japonska, kríza v 90. rokoch a súčasné výhľady - Čepilová, Barbora (2007)
Práca sa zaoberá vývojom japonskej ekonomiky a hospodárskej politiky od ich vzniku až po súčasnosť. Hlavný dôraz je prikladaný kríze v 90.rokoch,z ktorej sa krajina nadokázala dostať počas celej dekády, a následnej snahe o znovuoživenie hospodárstva v posledných rokoch,keď Japonsko opäť nastúpilo do konjunktúrnej fázy