Hospodáska politika Japonska, kríza v 90. rokoch a súčasné výhľady - Čepilová, Barbora; Neumann, Pavel, 1956-; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práca sa zaoberá vývojom japonskej ekonomiky a hospodárskej politiky od ich vzniku až po súčasnosť. Hlavný dôraz je prikladaný kríze v 90.rokoch,z ktorej sa krajina nadokázala dostať počas celej dekády, a následnej snahe o znovuoživenie hospodárstva v posledných rokoch,keď Japonsko opäť nastúpilo do konjunktúrnej fázy
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: hospodářská politika; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Japonsko; bakalářské práce; economic policy; Japan; bachelor's theses