Vnější ekonomické vztahy Chile - Horáková, Anna; Němečková, Tereza, 1979-; Svobodová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabývá vnějšími ekonomickými vztahy Chile. V první části je charakterizována ekonomika Chile. V druhé části je zmapován vývoj obchodní politiky Chile a zapojování Chile do ekonomické integrace. Poslední kapitola nejprve analyzuje vývoj obchodu Chile, ilustruje problém jednostranného zaměření chilského exportu a analyzuje obchodní vztahy s EU, USA a Čínou. Následně jsou naznačeny nové „role“ Chile ve vztahu ke světovému obchodu
Vedoucí práce: Tereza Němečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: ekonomická integrace; obchodní politika; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Chile; Latinská Amerika; bakalářské práce; economic integration; commercial policy; Chile; Latin America; bachelor's theses