Globální populační problém - Kloudová, Michaela; Jeníček, Vladimír, 1932-; Joklová, Kateřina, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Tato práce je zaměřena na populační problém, který je dále rozdělen na problém v rozvojových a vyspělých zemích. V rozvojových zemích popisuje tato práce populační explozi a její příciny. U vyspělých zemí se zabývá klesajícím počtem obyvatelstva a stárnutím. Rovněž zmiňuje i imigrační problém z rozvojových zemí. Na konci se práce pokouší nalézt různé typy řešení a to především díky různým organizacím
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; rozvojové země; bakalářské práce; developing countries; bachelor's theses