Proexportní politika České republiky - Homolová, Klára; Taušer, Josef; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce nejprve stručně shrnuje vývoj exportu v ČR od roku 1993. Poté se zabývá úlohou Ministerstva průmyslu a obchodu ČR v proexportní politice a Proexportní strategií na období 2006-2010. Ve druhé části je rozebrána činnost státních institucí na podporu exportu (ČEB, EGAP, CzechTrade, CzechInvest). Na závěr práce se autor zamýšlí nad nezbytností státní podpory exportu
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses