Zvláštnosti podnikatelského prostředí francouzského regionu Bretagne - Zicháčková, Denisa (2007)
Cílem mé bakalářské práce bylo představit francouzský region Bretagne, přinést souhrnné informace o tomto území, zmapovat jeho ekonomické a podnikatelské prostředí a vývoj zahraničního obchodu. Dále ve své práci poukazuji na hospodářský potenciál daného regionu a možné perspektivy spolupráce českých podniků s bretonskými partnery