Zvláštnosti podnikatelského prostředí francouzského regionu Bretagne - Zicháčková, Denisa; Gullová, Soňa, 1954-; Šípková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Cílem mé bakalářské práce bylo představit francouzský region Bretagne, přinést souhrnné informace o tomto území, zmapovat jeho ekonomické a podnikatelské prostředí a vývoj zahraničního obchodu. Dále ve své práci poukazuji na hospodářský potenciál daného regionu a možné perspektivy spolupráce českých podniků s bretonskými partnery
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses