Mezinárodní investiční rozhodnutí - Trešl, Jiří; Taušer, Josef; Karlíček, Miroslav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalářské práce nabízí ucelený přehled o základních zásadách mezinárodního kapitálového investování a zahrnuje v jednotlivých kapitolách popis všeobecného investičního prostředí, teorii investičního portfolia a specifika mezinárodních investičních rozhodnutí. Práce vychází z české odborné literatury,z osvědčené americké literatury a především z aktuálních studií některých amerických ekonomů, kteří se specializují na možnosti využití mezinárodního investičního prostředí
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses