Expanze čínských firem do zahraničí - Jelínková, Romana; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Šípková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Tato práce se zabývá studiem expanze čínských firem do zahraničí. Po nastínění všeobecných podmínek v Číně popisuje konkrétní důvody, které vedou čínské firmy ke vstupu na zahraniční trhy. Udává hlavní metody expanze a zamýšlí se nad specifickými výhodami a nevýhodami, které čínské firmy mají. Nakonec ukazuje expanzi na příkladu několika reálných firem
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses