Porovnání open source databázových systémů - Kubát, Ondřej; Chlapek, Dušan; Buus, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Bakalářská práce porovnává vlastnosti některých open source relačních databázových systémů. Nejprve podává obecné informace o DBS. Posléze stanovuje kritéria, podle kterých vybrané open source RDBMS porovnává. Nakonec stručně porovnává open source produkty s vybraným zástupcem komerčních produktů. Práce může sloužit jako podklad pro firmu, jenž uvažuje o nasazení open source RDBMS a vybírá vhodný produkt
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses