Francouzská ekonomika na přelomu tisíciletí - Malý, Lukáš; Steinmetzová, Dana; Svobodová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabývá současným stavem francouzské ekonomiky. Za cíl si klade zjištění současného stavu francouzského hospodářství. V první části popisuje základní makroekonomické ukazatele a charakterizuje jednotlivé sektory ekonomiky Francie. Ve druhé části analyzuje zahraniční vztahy Francie a vychází z její platební bilance. Třetí část práce zkoumá francouzskou fiskální politiku a s ní související plnění Paktu stability a růstu
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: *ekonomika; fiskální politika; hrubý domácí produkt; nezaměstnanost; průmysl; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Francie; bakalářské práce; fiscal policy; gross domestic product; unemployment; industries; France; bachelor's theses