Získávání informací ze systémů na správu verzí - Kučera, František (2007)
Tématem této bakalářské práce je získávání informací ze systémů pro správu verzí. Cílem práce je jednak rozbor současného stavu zahrnující popis několika vybraných existujících systémů a jednak vyvinutí aplikace SVN Statistika a nastínění jejího dalšího rozvoje. Tato aplikace slouží k vytváření výstupů z úložišť systému Subversion. Úvod práce se týká obecně systémů pro správu verzí, potom následuje kapitola o teoretické stránce získávání informací z těchto systémů a následuje praktický popis několika existujících aplikací (systémů) pro získávání informací. Po kapitole o Subversion následuje popis vyvinuté aplikace a ukázky výstupů