Získávání informací ze systémů na správu verzí - Kučera, František; Pavlíček, Luboš; Matoušek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Tématem této bakalářské práce je získávání informací ze systémů pro správu verzí. Cílem práce je jednak rozbor současného stavu zahrnující popis několika vybraných existujících systémů a jednak vyvinutí aplikace SVN Statistika a nastínění jejího dalšího rozvoje. Tato aplikace slouží k vytváření výstupů z úložišť systému Subversion. Úvod práce se týká obecně systémů pro správu verzí, potom následuje kapitola o teoretické stránce získávání informací z těchto systémů a následuje praktický popis několika existujících aplikací (systémů) pro získávání informací. Po kapitole o Subversion následuje popis vyvinuté aplikace a ukázky výstupů
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informace; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; information; bachelor's theses