Fenomén mobilního připojení Možnosti využití mobilního připojení a současný vývoj v ČR - Štangl, Rastislav; Toman, Prokop, 1942-; Čandík, Marek, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Bakalářská práce je zaměřena na oblast mobilního připojení do sítě internet. Popisuje jednotlivé technologie mobilního připojení dostupné v ČR a analyzuje aktuální statistické údaje o trhu. Autor v práci porovnává a zhodnocuje nabídky služeb mobilního připojení v ČR a tyto závěry aplikuje aplikuje v konkrétních modelových situacích. Práce předkládá výsledky testů mobilního připojení spolu s praktickými zkušenostmi a doporučeními autora. V závěru shrnuje aktuální dění a trendy v oblasti mobilního připojení
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses