Vliv Corporate Design na image společnosti - Radil, Lukáš (2007)
Práce je rozdělena na dvě části. V první jsou definovány složky Corporate Image, jejich vzájemné vztahy, popsány části grafického manuálu a pravidla pro tvorbu manuálu. V druhé části práce je na základě briefu klienta navrhnut jednotný vizuální styl pro začínající poradenskou firmu a popsány zásady pro používání entit grafického manuálu