Strukturální fondy EU: ČR - Formanová, Věra, 1985- (2007)
Práce popisuje regionální a strukturální politiku EU, srovnává programové období 2004 - 2006 a 2007 - 2013, vytvořené operační programy v ČR a poskytuje zhodnocení zkráceného programového období