Strukturální fondy EU: ČR - Formanová, Věra, 1985-; Adámková, Vlasta; Bič, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce popisuje regionální a strukturální politiku EU, srovnává programové období 2004 - 2006 a 2007 - 2013, vytvořené operační programy v ČR a poskytuje zhodnocení zkráceného programového období
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: strukturální fondy; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; structural funds; bachelor's theses