Analýza činnosti a cíle Hospodářské a sociální komise OSN pro západní Asii - - Karstová, Jana; Hitzgerová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce charakterizuje činnost Hospodářské a sociální komise OSN pro západní Asii. Popisuje její aktivity a shrnuje, jakého pokroku bylo v oblasti dosaženo. Aktivity jsou rozděleny do devíti programů činnosti. Práce hodnotí dosahování rozvojových cílů milénia, které se Komise zavázala plnit. Zabývá se také regionální a interregionální spoluprácí. V úvodu je charakteristika regionu západní Asie
Vedoucí práce: Gabriela Hitzgerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses