Průzkum poptávky po GMO a analýza faktorů ovlivňujících poptávku - Jankech, Aleš (2007)
Tato práce se zabývá poptávkou po GMO. Přináší základní informace o GMO, vyjmenovává třídy GMO a především blíže rozebírá významné negativní a pozitivní vlivy, které působí na poptávku GMO. Práce obsahuje analýzu poptávky po GMO z dat získaných dotazníkovým šetřením