Průzkum poptávky po GMO a analýza faktorů ovlivňujících poptávku - Jankech, Aleš; Geuss, Erik, 1963-; Branžovský, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Tato práce se zabývá poptávkou po GMO. Přináší základní informace o GMO, vyjmenovává třídy GMO a především blíže rozebírá významné negativní a pozitivní vlivy, které působí na poptávku GMO. Práce obsahuje analýzu poptávky po GMO z dat získaných dotazníkovým šetřením
Vedoucí práce: Erik Geuss
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: dotazníky; regresní analýza; aplik. envir. ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; geneticky modifikované organismy; bakalářské práce; questionnaires; regression analysis; genetically modified organisms; bachelor's theses