Finanční analýza podniku - Harakhavik, Aksana (2007)
Cílem této bakalářské práce je posoudit finanční zdraví společnosti KAROSA a.s. Finanční analýza je tedy provedena z externího pohledu se záměrem charakterizovat finanční pozici společnosti na trhu. Finanční analýzu jsem provedla v rozmezí let 2003-2005 a zdrojem dat mi byly především výroční zprávy, které společnost uveřejňuje na svých internetových stránkách