Finanční analýza podniku - Harakhavik, Aksana; Kislingerová, Eva, 1950-; Novykh, Andriy; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem této bakalářské práce je posoudit finanční zdraví společnosti KAROSA a.s. Finanční analýza je tedy provedena z externího pohledu se záměrem charakterizovat finanční pozici společnosti na trhu. Finanční analýzu jsem provedla v rozmezí let 2003-2005 a zdrojem dat mi byly především výroční zprávy, které společnost uveřejňuje na svých internetových stránkách
Vedoucí práce: Martina Kršková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses