Pozice Latinské Ameriky ve světové ekonomice v kontextu nového regionalismu - Braverman, Tomáš; Steinmetzová, Dana; Hnát, Pavel, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce pojednává o vývoji pozice Latinské Ameriky ve světové oekonomice. Zejména pak se zaměřuje na změnu strategie zahraničního obchodu v devadesátých letech, implementaci tzv. nového regionalismu. Zkoumá jeho účinky a snaží se zodpovědět na otázku, zda a jak nový regionalismus ovlivnil latinskoamerický zahraniční obchod a její ekonomiku. Popisuje také regionalismus Latinské Ameriky jako celek
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses