Podnikové vzdelávanie vo firme Kraft Foods International - Čorba, Michal (2007)
Diplomová práca analyzuje podnikové vzdelávanie v nadnárodnej firme Kraft Foods. Popisuje podnikovú stratégiu vzdelávania, interné a externé zdroje a vzdelávacie potreby zamestnancov. Na základe výsledkov prieskumu odporúča firme Kraft Foods možné zlepšenia