Podnikové vzdelávanie vo firme Kraft Foods International - Čorba, Michal; Němec, Otakar; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práca analyzuje podnikové vzdelávanie v nadnárodnej firme Kraft Foods. Popisuje podnikovú stratégiu vzdelávania, interné a externé zdroje a vzdelávacie potreby zamestnancov. Na základe výsledkov prieskumu odporúča firme Kraft Foods možné zlepšenia
Vedoucí práce: Otakar Němec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: personální management; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personnel management; master's theses