Analýza hospodářských vztahů České republiky a Státu Izrael - Krch, Přemysl (2007)
Práce analyzuje hospodářské vztahy mezi oběma zeměmi. Zaměřuje se na komoditní analýzu vzájemného obchodu, investice, změny ve smluvním rámci po vstupu ČR do EU a specifika obchodního jednání